Skip to main content

Praktijk de Berken viert 10 jarig jubileum in Zuidlaren

In oktober 2012 opende Jolanda Volmer-Triezenberg voor het eerst haar deuren in Zuidlaren. Een lang gekoesterde wens kwam in vervulling : Praktijk de Berken (algemene fysiotherapie, oedeemtherapie en psychosomatische fysiotherapie ) was een feit.

Al 10 jaar weten patiënten de praktijk te vinden. Eerst in een omgebouwde keet op het terrein aan de Berkenweg 47, later in de mooie zelf verbouwde praktijk- en beweegruimte. Sinds april 2019 is de praktijk te vinden in het bedrijvencomplex “het Park” aan de Berkenweg 1.
Wat in al die jaren hetzelfde is gebleven is de aandacht voor jou als totale mens. Iedereen is welkom of je nu oedeemklachten hebt, een psychosomatisch klachtenbeeld zoals onder andere duizeligheid, hoofdpijn, chronische pijnklachten, angst en burn-out of dat je net dat stukje meer aandacht nodig hebt. Meer hierover is te vinden op de website www.praktijkdeberken.nl. Daar is veel informatie te vinden. Onder andere wat Jolanda doet bij de verschillende klachten en wat ze in meer dan 30 jaar aan kennis heeft opgebouwd.
Dankbaar is ze ook dat er in de afgelopen jaren mooie samenwerkingsverbanden zijn ontstaan met andere disciplines.

Natuurlijk wil Jolanda dit jubileum niet stilletjes voorbij laten gaan. Wil je weten wat je zelf kan doen aan je eigen (fysiotherapeutische) klachten? Dan ben je vrijdag 21 oktober welkom tijdens een gratis inloopspreekuur vanaf 10.00 uur tot +/- 12.00 uur. Mocht je willen komen kun je plaats nemen in de wachtkamer in het Park bij unit 20/21. Je wordt opgehaald. Er staat koffie en thee klaar. Mocht je niet kunnen “wachten” kun je alvast bellen (06-46407030) om een tijdstip te reserveren. Later die middag (tussen 15.00 uur tot 18.00 uur) is iedereen welkom voor een drankje met wat lekkers erbij om samen te toasten op het 10 jarig bestaan.

Het adres is Berkenweg 1, unit 20 en 21. Meer informatie kunt u vinden op de website www.praktijkdeberken.nl. Contact kan door te bellen naar 06-46407030 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geschreven door:

Geschreven door:

Jolanda Triezenberg

23 / 09/ 2022

Bij- en nascholingen

De laatste maanden heeft Jolanda meerdere interessante cursussen gevolgd.
Onder andere heeft ze de laatste inzichten gekregen op het gebied van de behandeling van oedeemklachten. Deze cursus is gegeven door het expertice centrum van Nederland in het ziekenhuis Nij Smellinghe te Drachten.
Daarnaast heeft ze zich de afgelopen periode meer verdiept in functionele stoornissen door het volgen van de cursus FNS en de cursus functionele duizeligheid (PPPD).
Sinds 2014 zit ze in het duizeligheidsnet van het kenniscentrum duizeligheid te Apeldoorn  en door deze scholingen te volgen staat ze nu ook ingeschreven in de netwerk FNS-net en in het netwerk fysiotherapeuten gespecialiseerd in duizeligheid.

Geschreven door:

Jolanda Triezenberg

10 / 09/ 2022

Vakantie Jolanda

Jolanda heeft vakantie van 28 juli t/m 17 augustus 2022.

In deze periode neemt Inge de Graaf, fysiotherapeut en oedeemtherapeut, waar in de praktijk op de maandagen. Ze is te bereiken op telefoonnummer 06-10338261.

Geschreven door:

Jolanda Triezenberg

27 / 07/ 2022

Praktijk de Berken aangesloten bij het Netwerk anhoudende lichamelijke klachten (NALK)

NALK  wil de zorg voor patiënten met aanhoudende lichamelijke klachten verbeteren.

Om dit te realiseren streven we naar:

  • het in kaart brengen van de zorg voor patiënten met aanhoudende lichamelijke klachten (online sociale kaart/zorgkaart);
  • een zorglandschap met voldoende gedifferentieerde behandelmogelijkheden;
  • het creëren van afdoende verwijsmogelijkheden;
  • ontwikkeling en implementatie van evidence based behandelingen en richtlijnen;
  • uitwisseling en ‘van elkaar leren’, zodat bruikbare concepten breder toepasbaar worden;
  • stimulering en het in kaart brengen van onderzoek en onderwijs.

 

Je kunt Praktijk de Berken vinden op de website van NALK onder zorgkaart NALK

Geschreven door:

Jolanda Triezenberg

25 / 03 / 2022

NIEUWE WEBSITE

Blij, blij, heel blij en trots..

Een nieuwe website stond al een hele tijd op mijn to do lijst. Heel veel haast had het niet, maar nu is het zover dat de website is veranderd. Vernieuwing door andere foto's, teksten, door andere kopjes en tabbladen. De website wordt de komende weken nog onder handen genomen door toevoeging van teksten. Ook de foto's worden nog aangepast zodat ze beter uitkomen. In ieder geval al heel veel leesplezier.

Geschreven door:

Jolanda Triezenberg

16 / 11 / 2021

PRAKTIJK DE BERKEN BLIJFT OPEN

Praktijk de Berken is een fysiotherapiepraktijk die valt onder de medische contact beroepen. Praktijk de Berken blijft dan ook open de komende tijd. Natuurlijk doen we dat veilig en volgen de richtlijnen van de RIVM. 

Geschreven door:

Jolanda Triezenberg

15 / 12 / 2020

PRAKTIJK DE BERKEN BLIJFT OPEN

Vanaf vrijdag 1 mei 2020 kan je weer een afspraak maken. Praktijk de Berken neemt alle voorzorgsmaatregelen die nodig zijn om zo veilig mogelijk te werken. Ik houd me aan de richtlijnen en adviezen van de RIVM en onze vereniging de KNGF.

Geschreven door:

Jolanda Triezenberg

30 / 04 / 2020