update tijdelijke sluiting Praktijk de Berken

Het coronavirus treft ons allemaal.  Ik heb de moeilijke beslissing genomen om mijn praktijk tijdelijk (in ieder geval tot 28 april) te sluiten en deze alleen voor spoedgevallen nog open te houden.  Heb je ernstige klachten waar ik je bij zou kunnen helpen, kan je niet wachten totdat er meer duidelijk is wanneer we als praktijken weer open gaan, dan kan je contact op nemen. We nemen dan samen de veiligheidmaatregelen die nodig zijn om te gaan behandelen. 

Om bereikbaar te zijn voor vragen, bijstelling van een oefenprogramma of een fysiotherapeutische intake is er een mogelijkheid tot een digitale consult. Je kunt op de gebruikelijke manier een afspraak maken en we kunnen dan op het afgesproken tijdstip (video)bellen. Op die manier is er een mogelijkheid om samen houdingen en oefeningen door te nemen en een trainings-/oefenprogramma samen te stellen. Daarnaast kan ik je vragen beantwoorden en adviezen geven.

Ik hou alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zodra de omstandigheden het toelaten zal ik weer op de normale manier afspraken in gaan plannen. 

Berkenweg 1, unit 20 en 21
9471 VA Zuidlaren

06 4640 7030
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.© 2021 Praktijk de Berken | Alle rechten voorbehouden.