• Home
  • Praktijkinformatie
  • Samenwerking

Samenwerking

de-berken-tarieven

Het complexe karakter van problematiek rond psychologische klachten en oedeemklachten vraagt veelal om een samenwerking met deskundigen zoals verwijzend arts of specialist, psycholoog en andere disciplines.
Uiteraard horen daar tussentijdse evaluaties en rapportages bij. Het op elkaar afstemmen van behandelplannen vergroot immers de kans op sneller herstel.


Parva-Fysionetwerk-praktijk-de-berken-zuidlaren-fysiotherapieIk ben nauw betrokken en lid van het Parva Fysionetwerk. Dit is een netwerk van kleinschalige fysiotherapiepraktijken in het noorden van het land. In de aangesloten praktijken staan betrokkenheid, persoonlijke aandacht en flexibiliteit voorop. Een grote groep patiënten kiest bewust voor een kleinschalige praktijk, omdat ze zich hier meer op hun gemak voelen dan in een grote praktijk. Ook het feit dat ze behandeld worden door een vast therapeut is voor hen een pre. Wij denken dat dit persoonlijke contact het slagen van de therapie ten goede komt.

Kleinschalige praktijken hebben vaak een specialistische functie. Mensen worden specifiek verwezen vanwege bewezen specialistische kennis en ervaring. De praktijken die aangesloten zijn bij Parva, zijn bereid tot samenwerking met collega's. Het netwerk speelt hier een belangrijke rol bij. 

Berkenweg 1, unit 20 en 21
9471 VA Zuidlaren

06 4640 7030
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.© 2021 Praktijk de Berken | Alle rechten voorbehouden.